Wat doen wij?

De sportschool van Almere Gezond is gevestigd in het centrum van Almere. Bij onze sportschool kunt u terecht voor Personal trainingSmall Group training en Duo personal training.
Personal Training

Personal training

Personal training bij Almere Gezond houdt in dat jij sport onder begeleiding van jouw eigen personal trainer. Dit betekent 1-op-1 begeleiding en dus 100% focus en aandacht op jou.

Je volgt een trainingsschema dat niet alleen is afgestemd op jouw doelstellingen, maar ook op je lichaam, conditie, voedingspatroon en lifestyle. Puur maatwerk dus.

Meer informatie

Small Group Training

Wil je wel graag sporten, maar is in je eentje trainen niks voor jou? Probeer dan eens onze small group trainingen! Tijdens deze lessen train je in een groep van minimaal 3 personen onder begeleiding van een personal trainer. Niet massaal, maar ook niet alleen.

Tijdens de les geeft je personal trainer instructies aan jouw groepje. Jullie doen dezelfde oefeningen, maar wel individueel. Met small group training ervaar je toch de motivatie en coaching van personal training, maar heb je ook de sociale contacten die je anders misschien zou missen.

Meer informatie
Small Group Training
Duo Training

Duo Training

Wil je samen met je partner, vader, moeder, zoon, dochter, vriend of vriendin sporten? Dat kan bij Almere Gezond. Wij bieden namelijk ook duo-trainingen aan: personal training met z’n tweeën!

Onder begeleiding van een van onze personal trainers gaan jullie samen aan de slag. Dit werkt hetzelfde als bij de 1-op-1 personal training: vooraf stelt jullie personal coach voor ieder van jullie een verantwoord training- en voedingsschema op, afgestemd op jullie huidige conditie, voedingspatroon, lifestyle en doelstellingen.

Meer informatie