Small Group Training in Almere

Wil je wel graag sporten, maar is in je eentje trainen niks voor jou? Probeer dan eens de small group trainingen in Almere van Almere Gezond! Tijdens deze lessen train je in een groep van minimaal 3 personen onder begeleiding van een personal trainer. Niet massaal, maar ook niet alleen.

✔   Groepsles

✔   Trainingsschema

✔   Conditie

Tijdens de les geeft je personal trainer instructies aan jouw groepje. Jullie doen dezelfde oefeningen, maar wel individueel. Met small group training ervaar je toch de motivatie en coaching van personal training, maar heb je ook de sociale contacten die je anders misschien zou missen.

Doordat je traint in een kleine groep kan de trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren. Zo haal je maximaal resultaat uit je training.

Spreekt het trainen in een kleine groep jou aan en wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Small Group Training in Almere

Wilt u meer informatie over Personal Training van Almere Gezond?

Bent u opzoek naar een Bokssportschool? 

De sportschool van Almere Gezond is gevestigd in het centrum van Almere. Bij onze sportschool kunt u terecht voor Personal trainingSmall Group training en Duo personal training. Ook is het mogelijk om samen met u een Sport/trainingsschema te maken. Wij maken een op maat gemaakt trainingsschema voor het lichaam. Ook is het mogelijk een voedingsschema te maken voor 7 dagen. Wij houden dan samen met u dagelijks de calorieën bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: