Personal training in Almere

Personal training in Almere doe je bij Almere Gezond houdt in dat jij sport onder begeleiding van jouw eigen personal trainer. Dit betekent 1-op-1 begeleiding en dus 100% focus en aandacht op jou.

Je volgt een trainingsschema dat niet alleen is afgestemd op jouw doelstellingen, maar ook op je lichaam, conditie, voedingspatroon en lifestyle. Puur maatwerk dus.

✔   1 op 1 begeleiding

✔   Trainingsschema

✔   Conditie

1 op 1 begeleiding

Aan de hand van een intake bekijken we wat jouw wensen en doelstellingen zijn. Wil je bijvoorbeeld spieren opbouwen of afvallen? Heb je last van een blessure en wil je verantwoord sporten? We bespreken het allemaal.

Daarnaast zullen we een aantal tests doen om te zien hoe het gesteld is met o.a. je conditie, kracht en mobiliteit. Aan de hand van deze resultaten en je doelstelling(en) stellen we vervolgens een persoonlijk trainings- en voedingsschema op waar jij mee aan de slag kunt.

Personal Training in Almere

Wilt u meer informatie over Personal Training van Almere Gezond?

Bent u opzoek naar een Bokssportschool? 

De sportschool van Almere Gezond is gevestigd in het centrum van Almere. Bij onze sportschool kunt u terecht voor Personal trainingSmall Group training en Duo personal training. Ook is het mogelijk om samen met u een Sport/trainingsschema te maken. Wij maken een op maat gemaakt trainingsschema voor het lichaam. Ook is het mogelijk een voedingsschema te maken voor 7 dagen. Wij houden dan samen met u dagelijks de calorieën bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: