Duo Training in Almere

Wil je samen met je partner, vader, moeder, zoon, dochter, vriend of vriendin sporten in Almere? Dat kan bij Almere Gezond. Wij bieden namelijk ook Duo training in Almere aan: personal training met z’n tweeën!

✔   Duo Training

✔   Trainingsschema

✔   Conditie

Onder begeleiding van een van onze personal trainers gaan jullie samen aan de slag. Dit werkt hetzelfde als bij de 1-op-1 personal training: vooraf stelt jullie personal coach voor ieder van jullie een verantwoord training- en voedingsschema op, afgestemd op jullie huidige conditie, voedingspatroon, lifestyle en doelstellingen.

Waarom Duo Training?
Trainen met z’n tweeën kan net dat extra duwtje in de rug zijn om de stap naar de sportschool te zetten.  Voel jij je er prettiger bij om samen met iemand anders te trainen? Dan helpen onze personal trainers je graag deze stap te nemen. Door samen te sporten ben je sneller gemotiveerd om te gaan en je kunt elkaar stimuleren. Of aftroeven natuurlijk …

Duo Training in Almere

Wilt u meer informatie over Personal Training van Almere Gezond?

Bent u opzoek naar een Bokssportschool? 

De sportschool van Almere Gezond is gevestigd in het centrum van Almere. Bij onze sportschool kunt u terecht voor Personal trainingSmall Group training en Duo personal training. Ook is het mogelijk om samen met u een Sport/trainingsschema te maken. Wij maken een op maat gemaakt trainingsschema voor het lichaam. Ook is het mogelijk een voedingsschema te maken voor 7 dagen. Wij houden dan samen met u dagelijks de calorieën bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: